Catering

Authentiek Sumatraans eten voor iedere gelegenheid

Padang Catering


Een tafel vol met een proeverij van overheerlijke traditionele gerechten uit de Padang streek van sumatra worden bij u aan tafel geserveerd. Deze vorm van catering leent zich uitstekend voor diegene die iets "anders" willen proberen.

De schotels met de diverse gerechten worden bij u aan tafel geserveerd, net zoals bij een traditionele Padang Restaurant. Voor de beschikbare gerechten kunt u een keuze maken van een door ons samengesteld menu, of in overleg een eigen menu samenstellen. Wij adviseren u graag!

Klassieke Catering


Heerlijke authentieke gerechten en een uitstekende service kenmerken onze dienstverlening. Wij verzorgen de catering voor grote en kleine (minimaal 15 personen) gelegenheden.

Klassieke catering is in de vorm van een lopend buffet. Voor de beschikbare gerechten kunt u een keuze maken van een door ons samengesteld menu, of in overleg een eigen menu samenstellen. Wij adviseren u graag!

Reserveren

Vul onderstaand formulier in om catering te reserveren. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Niet invullen!